Over ons

MARC & ELS, TROTSE UITBATERS

Wanneer dromen werkelijkheid worden

Sinds 1 januari 2020 zijn Els Daniels en Marc Van Dael de nieuwe trotse uitbaters van Holsteenbron camping & cafetaria in Zonhoven.

Wij waren al een tijdje aan het brainstormen en dromen over onze toekomstplannen in de vakantiesector. Wij hadden vele ideeën en al verschillende panden bezocht toen we de erfpacht van de gemeente Zonhoven zagen voor de uitbating van de camping Holsteenbron.

DIT IS HET! DIT WORDT HET !!

Na 18 en 21 jaar in onze job waren we toe aan een nieuwe uitdaging, soms moet een mens gewoon springen 😊 Laat ons avontuur maar beginnen!

Wij hopen je te verwelkomen in onze cafetaria en/of op onze camping in het mooie Zonhoven!

Els & Marc

Safaritent-Camping-Holsteenbron-01.jpg

Filmpje

Toerisme Limburg

KAMPEREN IN ALLE RUST

Comfortabele toeristische kampeerplaatsen

Camping Holsteenbron beschikt over comfortabele toeristische kampeerplaatsen, recent vernieuwd sanitair en een gezellige cafetaria. Wie houdt van rust, wandelen en kleinschaligheid vindt hier zijn gading.

Heb je geen eigen kampeermiddel en wil je overnachten na een dag fietsen of wandelen? Dan kan je terecht in een van onze splinternieuwe safari- of trekkerstenten.

Staanplaatsen
0
Bungalows
0
Safaritenten
0
Glamping Pods
0
Staanplaatsen
0
Bungalows
0
Safaritenten
0
Glamping Pods
0
Camping Holsteenbron - Accommodaties

Accomodaties

Bungalows NIEUW
4 personen

Luxe safaritenten
6 personen

Trekkerstent
2 personen

Glamping Pods
2 personen

Camping Holsteenbron - Camping

Camping

Vernieuwd sanitair gebouw

Natuurlijke waterzuivering

Direct aan wandel-
en fietsnetwerk

Camping Holsteenbron - Cafetaria

Cafetaria

Tijdens seizoen
elke dag open van
9.30 uur tot sluiting

Buiten het kampeerseizoen
enkel open op
zaterdag en zondag

logo_emblem_zwart.svg

Wat onze bezoekers zeggen

Dorien Van de Meutter

Itegem

Super gastvrije camping, rustig vertoeven, uitvalbasis voor mooie fietstochten en leuke wandelingen. de kleinste camping waar wij tot nu toe geweest zijn maar wel de gezelligste! heel tof en gemakkelijk voor ons was dat het eten tot aan de mobilehome werd geleverd met kleine kinderen is dat echt wel een troef! ook mogelijkheid tot huren van elektrische fiets en elektrische scooter. Kort samengevat wij komen zeker terug 😁.

Linsey Billen

Zonhoven

Wat een mooie, rustige, verzorgde camping met topuitbaters die meteen klaarstaan voor iedereen. Een grote aanrader als je even in een rustige positieve omgeving wilt vertoeven. ’s Avonds heerlijk kunnen wegdromen aan het gezellige kampvuur. ’s Morgens een lekker ontbijtje met zelfgebakken verse broodjes vanuit de cafetaria. Een echte aanrader.

Rita Van Dessel

Puurs
Drie maanden verbleven op camping Holsteenbron. Super camping! Rustig, verzorgd, mooi, goede sfeer, prachtige omgeving om te wandelen, te fietsen, allerlei uitstappen,… Lekkere broodjes, pizza’s, enz. Middag- en avondeten worden aan de tent/caravan gebracht! Toffe uitbaters, geen vraag was te veel! Ik kan nog een eindje doorgaan met niet anders dan lof … Zal het in één woord samenvatten … AANRADER! Wij komen zeker nog terug!! 👍 🏕 ☀