Accommodaties

Kamperen in alle rust

Camping Holsteenbron beschikt over comfortabele toeristische kampeerplaatsen, recent vernieuwd sanitair en een gezellige cafetaria. Wie houdt van rust, wandelen en kleinschaligheid vindt hier zijn gading.
Safaritent_Camping_Holsteenbron_Zonhoven_01

Luxe safaritent

Wij beschikken over 2 luxe safaritenten. Geschikt voor 6 personen

Sfeerbeeld_03_Camping_Holsteenbron.jpg

Trekkerstent

Wij beschikken over 2 trekkerstenten. Geschikt voor 2 personen

Glamping Pods - Camping Holsteenbron

Glamping Pod

Ontdek  onze Glamping Pods. Geschikt voor 2 personen (+2 kinderen < 12j)

Bungalow - Camping Holsteenbron

Bungalow

Wij beschikken over 2 splinternieuwe bungalows. Geschikt voor 4 personen.

CAMPING HOLSTEENBRON

Gezellige cafetaria en vernieuwd sanitair

Camping Holsteenbron beschikt niet enkel over comfortabele toeristische kampeerplaatsen maar ook over recent vernieuwd sanitair en een gezellige cafetaria. Wie houdt van rust, wandelen en kleinschaligheid vindt hier zijn gading.

logo_emblem_zwart.svg

Wat onze bezoekers zeggen

Dorien Van de Meutter

Itegem

Super gastvrije camping, rustig vertoeven, uitvalbasis voor mooie fietstochten en leuke wandelingen. de kleinste camping waar wij tot nu toe geweest zijn maar wel de gezelligste! heel tof en gemakkelijk voor ons was dat het eten tot aan de mobilehome werd geleverd met kleine kinderen is dat echt wel een troef! ook mogelijkheid tot huren van elektrische fiets en elektrische scooter. Kort samengevat wij komen zeker terug 😁.

Linsey Billen

Zonhoven

Wat een mooie, rustige, verzorgde camping met topuitbaters die meteen klaarstaan voor iedereen. Een grote aanrader als je even in een rustige positieve omgeving wilt vertoeven. ’s Avonds heerlijk kunnen wegdromen aan het gezellige kampvuur. ’s Morgens een lekker ontbijtje met zelfgebakken verse broodjes vanuit de cafetaria. Een echte aanrader.

Rita Van Dessel

Puurs
Drie maanden verbleven op camping Holsteenbron. Super camping! Rustig, verzorgd, mooi, goede sfeer, prachtige omgeving om te wandelen, te fietsen, allerlei uitstappen,… Lekkere broodjes, pizza’s, enz. Middag- en avondeten worden aan de tent/caravan gebracht! Toffe uitbaters, geen vraag was te veel! Ik kan nog een eindje doorgaan met niet anders dan lof … Zal het in één woord samenvatten … AANRADER! Wij komen zeker nog terug!! 👍 🏕 ☀